Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Dobieranie dodatków.

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po tym jak pewien czas obserwowałem forum tutaj postanowiłem stworzyć temat w który możemy się pytać o dodatki ale i odpowiadać na pytania graczy dot. dodatków.

Może ja pierwszy:

1Jaka kolba do Xm8ar?

2.Najlepsze dodatki dla klasy medyka

3.Czy opłaca mi się kupić kolbę taktyczną na assaulcie gdy mam nesemis?

Administracja mogła by podpiąć temat.

Bronie warte uwagi:

Recon

L96A1- Lufa Precyzyjna, Magazynki Viper, Kolba obojętna, Luneta Pustynna (ew. standardowa)

M95- Lufa Precyzyjna, 4-rzędowe magazynki albo dodatkowe, Kolba obojętnie, Luneta pustynna (ew. standardowa)

Sks- Lufa precyzyjna, Magazynki vipery, kolba stabilizująca albo thunderbolt, Pustynna luneta snajperska lub Luneta snajperska RangAce

Mechanik

Mp5- Lufa Predator, Magazynki viper, Kolba stabilizująca lub taktyczna, Rapid aim reddot

As-vall- Lufa Predator/Zasięgowa, Magazynki Vipery, Kolba taktyczna lub thunderbolt, Rapid aim reddot

G53- Lufa predator,Magazynki vipery,Kolba stabilizująca lub taktyczna, Reddot

Na razie tylko tyle później to opisze dokładniej i dodam assaulta. Dziękuje wszystkim za pomoc.

b6b78815.png

Opublikowano

Ja bym miał inny pomysł . Podpiąć jeden porządny temat o dodatkach ,gdzie byłyby wypisane wszelkie najlepsze setupy do broni , a ludzie pod głównym postem pisali by jakieś poprawki , wzkazówki itp. POZDRAWIAM

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Miałem zamiar dać najlepszy set do każdej broni w megatucie, ale mało osób tam zagląda więc można podpiąć ten temat. Najlepiej, gdyby wypowiadały się kompetentne osoby, a do pierwszego posta autor dodawałby gotowe sety.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To ja na razie dam to, co do czego mam pewność ;)

L96A1 - Lufa Precyzyjna, Magazynki Viper, Kolba obojętna, Luneta Pustynna (ew. standardowa). TO SAMO DO WSZYSTKICH POWTARZALNYCH POZA M95.

M95 - To co wyżej + Magazynki o zwiększonej pojemności (o ile są na full ammo, nie pamiętam)

Famas - Lufa Predator, Magazynki Viper, Kolba Nemezis, Celownik RapidAim RedDot (ew. Desert M145)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeszcze:

MG36-Magazynki Viper, Lufa Predator, Kolba Taktyczna i Holograficzny.

Opublikowano

Jak ktoś ma jakieś pyt to pisać

Aek - precyzyjna, vipery,stabilizujaca, celownik mechaniczny
SCAR-L - stabilizujaca, vipery, predator, red dot
L85A2 - precyzyjna, vipery, nemezis, m145
Famas- predator, viper, nemezis, red dot
XM8 - predator, viper, nemezis, red dot
AK-47 - predator, viper, nemezis, mechaniczny celownik
G3A4 - predator, piranha, taktyczna, mechaniczny

Medyk:
Saw - predator, viper, wyważona, mechaniczny
QBB - precyzyjna, piranha, nemezis, m145/red dot

Opublikowano

Co do tego Ranginu, to zrób go bardziej czytelnego i dodaj jakieś kolorki czy coś.
Przy okazji ja grając AS-Val'em z Vipierami Predatorem thunderboltem i M145 kosiłem.
xDDD

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

A jednak, nemesis lepiej redukuje odrzut. A - 1 pkt DMG to co tam...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ten temat ma być podpięty?

Syf tu jest straszny i było pełno innych takich tematów, ten jest nie pierwszy i nie ostatni znając życie.

Ten temat nie ma sensu, dlaczego?

Bo każdy jest wygodny i woli sobie napisać nowy temat, niż przejrzeć stary.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...